Tyuxi-Car Autómentő Kft. - autómentés és autószállítás
Autómentés, autószállítás az év minden percében.
Bármit, bármikor, bárhova!
Főoldal megnyitása!
menü
A Tyuxi-Car Kft.-ről röviden.
menü
Autómentés és autószállítás szolgáltatásaink.
menü
A Tyuxi-Car Kft. elérhetőségei.
menü
Lépjen velünk kapcsolatba elektronikus úton!
menü
Néhány érdekesebb autómentés, autószállítás képekben.
Bízza szakemberekre az autóját! Autómentés, autószállítás és vontatás éjjel-nappal!
Cégismertertő
A Tyuxi-car Autómentő Kft. budapesti székhelyű vállalkozás, mely 1994-ben alakult a jelenlegi ügyvezető magánvállalkozásából, amely akkor már közel 7 éve volt résztvevője a szállítási piacnak. A megalakuláskor azonnal megfogalmazódott az elhatározás: minőségi eszközökkel, jól képzett gépkocsivezetőkkel, magas színvonalú kiszolgálást nyújtsunk ügyfeleinknek, elfogadható áron az autómentés és autószállítás területén. Erre azóta is nagy súlyt fektetünk.
A cég megalakulása óta folyamatosan fejlődik, és mára már az autómentő piac meghatározó szereplője lett, elsősorban a speciális szállítások területén. Szinte minden problémára megfelelő megoldást tudunk kínálni, ezért fordulhat elő, hogy konkurens cégek is rendelnek nálunk szolgáltatást ügyfeleiknek, ha az adott munka meghaladja felkészültségüket. Partnereink között találhatók a nagyobb autóklubok, akiknek kedvezményeit teljes körűen biztosítjuk, ezenkívül több márkaszervíz, illetve márkafüggetlen autójavító nevében nyújtunk

non-stop autómentő

szolgáltatást. Megrendelőink autóinak teljes biztonságáról cégünk gondos munkatársain kívül a Hungária Biztosító Európára kiterjedő rakománybiztosítása gondoskodik.

Kérjük, próbáljon ki egyszer minket, és ha elégedett ajánljon minket az ismeretségi körében is!